Skocz do zawartości

Wymiana lusterka i aktywacja High-Beam Assistant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Chciałbym wymienić u siebie 'zwykłe' lusterko z diodą alarmu na wersję z fotochromem i kamerą do asystenta świateł drogowych (pilot jest jeszcze w fazie zastanawiania się, ponieważ chciałbym się wcześniej upewnić, czy będzie działał z moją osiedlową bramą i garażem). Z tego, co udało mi się wyczytać na forum, łatwiej jest podłączyć (jeśli chodzi o kabelki) lusterko z kamerą, niż z samym fotochromem. A jak jest z aktywacją High-Beam Assistant? Czy znacie może kogoś w Warszawie, kto pomógłby mi wymienić lusterko i zaprogramować odpowiednie funkcje?

Z góry dzięki. Pozdrawiam,

Kuba

Opublikowano

podepnę się pod temat, tzn. masz więcej tych lusterek? :mrgreen:

ja mam fotochrom, ale nie pogardzę asystentem świateł drogowych :norty:

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widze, ze jestes z Wroclawia - ja wlasnie stamtad kupowalem lusterko z kamera. Rozmawialem z czlowiekiem i mowi, ze moze to tez bez problemu podlaczyc i zakodowac w samochodzie, tylko mi ten Wroclaw jakos nie po drodze na razie ;)

Ale Ty mozesz sprobowac sie odezwac, moze uda Ci sie zalatwic i potem napisac jak to dziala :)

http://moto.allegro.pl/lusterko-kamera-ec-fla-bmw-e60-e89-e63-e64-e65-i2118826780.html

Pozdrawiam,

Kuba