Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie czy da rade upchnac kola styling 95 (9 i 10 cali et24) do e36 i jaka opona na to naciagnac? blotniki raczej beda wypychane i oczywiscie negatyw. moze ktos posiada jakies foto jak wyglada to kolo na e36? z gory thx
Opublikowano
Z tyłu wejdzie jednak potrzebny utwardzony zawias, jak wsiądą 2 osoby na dołkach będzie ocierać o rant, z przodu ET 24 - będzie obcierać przy skręcie.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
zawias to bilstein czarny to chyba b4 i sprezyny eibach -30 na tyle i przodzie.A jak zoloze dystanse na przod tez bedzie ocierac czy co radzisz??
Opublikowano

Myślę że może być za miękki.

Ale jak masz zamiar poszerzać nadkola to może być ok.

Mi przy podobnym ET (20) i oponach 225/50/15 ścierało oponę jak ktoś wsiadł do tyłu. Zawias mam bardzo twardy progresywny a i tak była lipa z tą szerokością opony. Musiałem rozepchać i podnieść 2 cm do góry.

Na 19 na pewno nie będzie lepiej.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
ok na ta chwile tak to wyglada ale nie dalo sie jechac blotnik sie opar na oponie a opona to 275x30x19r http://imgur.com/7QYyG
Opublikowano
w swietle prawa niema nic o naciagiu ,jest adnotacja ze opona nie moze wystawac po za obrys auta ,na przod sproboj 215 ,tyl 225,35,19 i moze bedzie dobrze na poczatek zroluj wewnetrzny rant i zobaczysz czy bedzie hulac ogolnie e36 na 19 to juz pokrak jak woz drabiniasty ani gleby sie nieda zrobic dobrej max 18 cali widze w e36
Opublikowano
No wlasnie wiem ze gleby nie mozna zrobic :( zaczynam sie zastanawiac czy robic sobie tyle zachodu czy 17 wsadzic bbs,oz futur albo keskina ale i tak i tak bede chcial szeroko z tyl wiec i tak trzeba bedzie rolowac.