Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem 318ti

Chciałbym przeznaczyć ok 1000-1200 zł na zestaw Audio czyli

Radioodtwarzacz CD/MP3

Głośniki przód

Głośniki tył

Wzmacniacz + Tuba / Subwoofer

dodam iż jestem bardzo początkujący i jeżeli ktoś byłby tak miły i pomógł mi w wyborze oraz objaśnił co jeszcze potrzeba do podłączenia tych urządzeń byłbym bardzo bardzo wdzięczny

:D

z góry dziękuje za pomoc. :roll:

BMW rulezzz

Edytowane przez ToXiCDeAtH
Opublikowano

witam musisz przeznaczyc troche wiecej kasy jak chcesz wymeinic to wszystko.1 zostaw głosniki originalne 2 kup radio np pionka za 500zł 3 wzmacniacz blaupunkta i jakaś skrzynke w 1100zł moze sie zmiescisz

za 2500-3000zł moze udało by ci sie wymienic te rzeczy ktore napisałes dajac radio juz dosc wysokiej klasy a reszte sredniej,ja dodał bym jeszcze kadesator

Opublikowano
No niestety ale 1200 zl starczy Ci na Wzmacniacz i Suba i to sredniej klasy, albo dobre radio. Powodzenia

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano

dziękuje bardzo za pomoc :D

jednak się troche zawiodłem :|

myslałem że np.:

tego typu radio :

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78819239

w zupełności wystarczy :duh:

jednak chyba posłucham bardziej doświadczonych i zainwestuje w radio + wzmacniacz + sub

przy takiej składance rozumiem że do radia podłanczam 2x przód

z radia na tył do wzmacniacza

i ze wzmacniacza rozdzielam na 2xtył i raz sub tak ?

Opublikowano
ja mam podłaczone tak z radia na głosniki , ze wzmacniacza zmostkowałem i na suba.Takie rozwiązanie jest lepsze bo mozna dokładniej sprzet dostroic.jeszcze w twoim przypadku gdzie radio chyba nie bedzie miało osobnego wyjscia na suba i regulacji do niego