Skocz do zawartości

530 E39 2001 / Nieudana aktualizacja Navi POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj postanowiłem zmienić soft z ładniejszym logiem powitalnym w bmw mojego kolegi i niestety sie nie udało.

Włożyłem działającą płyte MK3 do napędu navi mojego kolegi (wyświetlacz 16:9) i wszystko przebiegało bardzo ładnie az do momentu kiedy miał sie pojawić pasek postępu i niestety się nie pojawił. Napęd coś mielił co chwile ale nie chciał załadować paska postępu aktualizacji. Po około 30 minutach stwierdziłem ze nic sie nie zmienia wiec wyłączyłem zapłon i chciałem wyjąć płyte. Niestety płyta nie wychodzi tylko sie kręci cały czas. Teraz jest jakiś dziwny ekran bez ładnego wyglądu tylko wygląda jak program biosa :/

Dołączam link do wideo który znalazlem na YouTube jak teraz wygląda nawigacja, tylko są znacznie mniejsze litery

Mam małą sugestie: Moja BMW jest z 2002 roku z napędem MK3 i tam płyta wgrała wszystko ładnie, tutaj jest 2001rok może włożyłem płyte MK3 do napędu MK2 ?? :mad2:

Proszę o podpowiedź jak to rozwiązać.

Opublikowano
to proste wysypal ci sie soft. nie masz innego softu pewnego??? jest tez soft tzw awaryjny ale jak on sie nazywa teraz ci nie powiem bo zapominalem. wiem ze jest gdzies na forum bo sam sciagalem z forum. ato co sie obecnie wyswietla to menu awaryjne.

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i