Skocz do zawartości

BMW 320 Individual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra a na co to jest wabik??

wpłaty zaliczki nie chcą, telefonu na 0-800 nie podają - co to za nowy przekręcik??

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Zechcą zaliczkę, zechcą. Wystarczy maila napisać.
Opublikowano
dobra a na co to jest wabik??

wpłaty zaliczki nie chcą, telefonu na 0-800 nie podają - co to za nowy przekręcik??

Nie podają żadnego telefonu. 0-800 to byłby mały pikuś. Twoja rewolucyjna czujność została osłabiona. Sposób nadal jest skuteczny i działa :D

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
http://otomoto.pl/bmw-320-individual-C22544353.html

chyba to wszystko trochę za piękne :D

proszę o opinie

Daj spokój i nie przepłacaj :mrgreen: znalazłem dla Ciebie lepszą ofertę http://otomoto.pl/bmw-320-d-dpf-navi-xenon-hamann-C22551317.html :mad2:

Opublikowano

a to jakiś nowy trend jest??

bo do tej pory nie trafiłem na takie "okazje" :norty: :norty:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Daj spokój i nie przepłacaj :mrgreen: znalazłem dla Ciebie lepszą ofertę http://otomoto.pl/bmw-320-d-dpf-navi-xenon-hamann-C22551317.html :mad2:

Zagadka: w jakim kraju byly robione adjecia?

W jedynym słusznym czyli u ludzi w niemczech!

Opublikowano

a może jakaś Belgia? Niemcy mają chyba większe tablice rejestr a te jakieś malutkie (krótkie) są

wwo_j
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

a może jakaś Belgia? Niemcy mają chyba większe tablice rejestr a te jakieś malutkie (krótkie) są

Masz zieloną metkę na szybie o możliwości wjazdu do centrum miasta a tak jest to zorganizowane własnie u ludzi w De, trzymajmy się faktów ze zdjęć!

Opublikowano
foto robione w bayern -budynki w tle to typowe domy dla tych okolic- wiem bo bywam tam często u rodzinki
Opublikowano

Masz zieloną metkę na szybie o możliwości wjazdu do centrum miasta a tak jest to zorganizowane własnie u ludzi w De, trzymajmy się faktów ze zdjęć!

krótka tablica to też fakt ze zdjęcia :) ale pewnie masz rację, nie sprzeczam się :cool2:

wwo_j
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

krótka tablica to też fakt ze zdjęcia :) ale pewnie masz rację, nie sprzeczam się :cool2:

Jeśli zamawiasz indyvidualne tablice w De to są długie na tyle ile jest znaków, może to są właśnie takie tablice bo szerokość się zgadza tylko długość nie, tak to sobie wykombinowałem :mrgreen:

Opublikowano

Jeśli zamawiasz indyvidualne tablice w De to są długie na tyle ile jest znaków, może to są właśnie takie tablice bo szerokość się zgadza tylko długość nie, tak to sobie wykombinowałem :mrgreen:

dobre :mrgreen: poczekamy aż kolega >Arecki< rozwiąże zagadkę, może to u niego pod domem a mu się tutaj męczymy :norty:

wwo_j
Opublikowano

no proszę, niezły wałek ... :mad2:

no i brawo 320SI za trafne rozwiązanie zagadki :cool2: :)

Edytowane przez wwo_j

wwo_j
Opublikowano
a może zadzwonimy do niemca i podpowiemy jak ktoś mu cene zaniża :mrgreen:
Opublikowano
Podobno w "nigeryjski przekręt" bawią się już nasi.
Opublikowano
Podobno w "nigeryjski przekręt" bawią się już nasi.