Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moim zdaniem is jest fajniejszy miałem 2.0vanos tylko że m50 teraz mam 1.8is i jestem bardziej zadowolony is mniej pali a osiągi porównywalne. W prezentowanym modelu jest m52 z aluminiową głowicą podobno bardziej podatnym na przegrzania i pęknięcia głowicy
Opublikowano

mam swoje auto do sprzedania trochę starsze ale prywatny import oryginalny przebieg zrobiłem nim 3 tys km bez najmniejszych problemów zderzak dołożony i tylnia dokładka zderzaka. Posiadam zdjęcia przed zmianą lampy tylne dołożone z białym kierunkiem z przodu. Oryginał leży w pudle. reszta w opisie

http://otomoto.pl/bmw-318-m-pakiet-C22380509.html

Jak nikt się nie zdecyduje to będzie dla potomności pod plandęką :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko znalezienie IS`a z podobnego lub wyższego roku graniczy z cudem ( w odpowiednim stanie i cenie oczywiście )

U Ciebie nie jest potrzebny cud tylko wyjazd do "ludzi" po auto, widzisz , w PL nie wspominają o uszkodzonym silniku w aucie a ten człowiek pisze o uszkodzonym silniku el.szyby! Poszedłeś dobrą drogą co do silnika bo R6 to nie parkotek "is" ale w PL jeden i drugi to deficytowy towar ! http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/newDetails.html?id=156208065&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1995-01-01&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&lang=de&pageNumber=3

Opublikowano
Tylko znalezienie IS`a z podobnego lub wyższego roku graniczy z cudem ( w odpowiednim stanie i cenie oczywiście )

U Ciebie nie jest potrzebny cud tylko wyjazd do "ludzi" po auto, widzisz , w PL nie wspominają o uszkodzonym silniku w aucie a ten człowiek pisze o uszkodzonym silniku el.szyby! Poszedłeś dobrą drogą co do silnika bo R6 to nie parkotek "is" ale w PL jeden i drugi to deficytowy towar ! http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/newDetails.html?id=156208065&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1995-01-01&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&lang=de&pageNumber=3

wszystko fajnie ale na tym forum to za tą kasę szuka się e46 igły :mad2: Moim zdaniem szukując dobrej e36 coupe trzeba się liczyć z tym że koszty sprowadzenia rejestracji i kupna będą większe niż na naszym rynku a to dlatego że ten model zaczyna nabierać na wartości(mowie tu o egzemplarzach w dobrze zachowanym stanie których brakuje na naszym rynku )i nie chodzi mi tylko o rynek Polski ale międzynarodowy.

Opublikowano

wszystko fajnie ale na tym forum to za tą kasę szuka się e46 igły :mad2:

Raczej każdy chce wydać jak najmniej kasy. Do dyspozycji mam max 12 tyś.

Z zagranica jest fajnie, ale samemu nic nie zdziałam. Trzeba kogoś mieć kto sprawdzi i sprowadzi.

Nie robiąc OT to co z tą jest?

Opublikowano
Ogólnie wygląda przyzwoicie.Nie widać patologii,wyposażenie ok.Przebieg tylko trochę mały,ale to szczegół.Niech właściciel poda ci numer vin,poproś o rozkodowanie w tym dziale- viewtopic.php?f=19&t=127871.I będziesz coś więcej wiedział rok,silnik,kolor i jak auto było wyposażone jak wyjechało z fabryki itd..I gdybyś był zdecydowany jedz i oglądaj :wink: