Skocz do zawartości

Guma??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Mam taki problem otóż mam pękniętą gumę od przepływomierza i łapie lewe obroty... falują i tak dalej. Ale od jakiegoś czasu mam problemy z uruchomieniem. Ciężko kręci tak z 5sekund póki odpali. Czytałem trochę, że może być złe ustawienie czujnika wału paliwo może cofać... Macie jakieś pomysły?? Pozdrawiam ;D
Opublikowano
własnie, pierw tytul jakis konkretny a dwa wymien to co wiesz ze jest uszkodzone
Opublikowano
skład mieszanki paliwowo powietrznej jest szczególnie ważny przy rozruchu zimnego silnika, tymbardziej zacznij kolego od wymiany tej nieszczelnej gumy
Opublikowano

no niezle... najlepiej niech kazdy z forum napisze tu cos w stylu ''tytul, wymien gume " :duh:

:nienie:

niemniej nad tytulem autor sie nie napracowal... :evil:

Opublikowano
właśnie każdy powtarza to wkółko aby tylko coś napisać :mad2:
Opublikowano
ten temat nalezy jak najszybciej zamknac...
Opublikowano
a co liczy się tylko tytuł a nie pomoc :mad2:
Opublikowano
Tytuł jak piosenka Big Cyca,ciekawe czy autor tego tematu ją zna,wiec niech ją wreszcie założy.
Opublikowano

pomoc w czym? w wymianie gumy? LOL

a potem powstanie temat "Silnik??" a w nim ktos napisze "Auto nie odpala, pod maska nie ma silnika, wiecie moze co jest przyczyna tego ze nie chce zapalic?"

Opublikowano

pomoc w czym? w wymianie gumy? LOL

a potem powstanie temat "Silnik??" a w nim ktos napisze "Auto nie odpala, pod maska nie ma silnika, wiecie moze co jest przyczyna tego ze nie chce zapalic?"

po to jest forum żeby można było na nim o wszystkim pisać i się radzić a nie tylko "popraw tytuł"

Opublikowano

1. Temat nie dosc ze niezgodny z zasadami forum, to jeszcze jest bezsensowny, jak autor wyeliminuje usterki o ktorych wie, to dopiero niech pyta co moze byc nie tak... -.-

2. Nie cytuje sie calej poprzedzajacej swoj post wypowiedzi...

moze i forum jest od tego zeby pisac o wszystkim, ale w odpowiednich dzialach

3 temat nadal jest bez sensu

4 od tego jest tu szukajka zeby nie powielac pytan

No i ... temat typu, wieje mi w glowe, mam wybita szybe... na prawde zasmieca forum i utrudnia innym uzytkownikom wyszukanie porady

:)

Opublikowano
weź bo się podliżesz i moderatorem zostaniesz
Opublikowano
Popieram wypowiedz kolegi raper89 :cool2: Wracając do "gumy" wypadało by ją najpierw wymienić.Bo jeżeli pęknięcie jest spore,to może być też powodem że ciężej zapala lewe powietrze,no i wiadomo obroty falują.Poprawny temat-318i pęknięta prezerwatywa przepływomierza :mrgreen: .Oczywiście "prezerwatywa"w cudzysłowie :mrgreen:.Porządek na forum musi być :norty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.