Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanko odnosnie rysunku blokad walkow rozrzadu z wymiarami do m62 moze ktos takie posiada lub moze ktos wypozycza takie blokady za oplata, pytam poniewaz jedni mowia ze oba walki maja byc ustawione rowniotko do plaszczyzny glowicy inni ze jeden z walkow ma byc ustawiony troszke pod skosem. a orginalne blokady to powazny wydatek majac rysunek z wymiarami mozna takie w odpowiednim warsztacie zrobic za mniejsza kwote.musze ustawic rozrzad poniewaz na inpie live data ustawienie na jednej glowicy pokazuje -19 a na drugiej -2. bede wdzieczny za kazda pomoc
Opublikowano
wszystkie bemki mają równolegle ust wałki względem siebie.. z kad te bzdury jaki skos.. ja mam te z forum i są super poco przepłacać
Opublikowano
mati-e28 ogladalem ta blokade w sklepie i mozesz mi wierzyc lub nie ale walki wydechowe sa ustawione pod katem tylko niewiem jakim bo na oko ciezko stwierdzic ale na pewno nie sa prosto ten przyrzad ktory podales te rysunki z wymiarami to jest do silnika M42, M44 a nie od m60,62 jesli byloby to samo to by nierobili innych.
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
doszło... ale to są setne mm te przesuniecie. moze 0,5 stopnia to nie diesel zęby miało wpływ na kulturę pracy ja mam teraz te wg twojego projektu, i nie widze różnicy w pracy spalaniu mocy silnika.. tylko wywaliłem hajs na uszczelki i dorobienie 3cich juz blokad .... moze dorzuć swój pdf do posta o blokadach na forum żeby inni widzieli o co kaman .. tak czy siak mit rozwiany a ja hyle czoła...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, panowie moze ktos mi podeslac schemat tych blokad do m60 ? lub ewentualnie gdzie mozna kupic je za mniejsze pieniadze niz na allegro?