Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie dziala ekran ,dziala radio i wszystkie przyciski ,obsluga radia z kierownicy tez dziala nie wiem czy jest cos nie tak z elektryka czy musze wymienic caly panel bezpieczniki sprawdzalem ,wszystkie ok
Opublikowano
jaką masz nawi mk 1 czy 2.. masz tv czy tylko navi trzeba obczaić lewą strunę bagażnika... najlepiej jak byś zrobił zdjęcie pod osłoną siedzą wszystkie moduły do jednego z nich jest podłączona wtyczka od monitora... niestety niepamietam jakiego jest koloru :mad2:
Opublikowano

witam mam ten sam problem .. w mojej BMW 725tds rok 1998 dziala radio tzn czesc z przyciskami lecz nie dziala monitor ... czy moglby mi ktos przeslac zdjecie modulow w bagazniku w celu zobaczenia jakich ja nie posiadam ? prosze o pomoc bo juz nie wiem co robic :(

dzis skasowal mnie elektryk 100zł i powiedzial ze najprawdopodobniej modul telefony :/ ale jaki co itp to nic nie wiem :( przeciez duzo 7demek jest bez telefonow a radio dziala normalnie wraz z monitorem ... POMOCY

Opublikowano

a jak sprawa z tym monitorem ?nie wiem jaki modul potrzebuje

:( radio dziala monitor martwy .. mam zdjecia ale nie wiem jak dodac tutaj :/

Opublikowano
czemu myślisz ze czegoś tam brakuje.. prosiłem o foto żeby upewnić sie czy masz mk1 czy mk2... zależnie od tego czy masz nawi czy tylko tv obraz na monitor idzie albo z modułu tv albo z modułu navi bezpośrednio
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam dzis zakupielm modul TV .. po podlaczeniu monitor lekko sie podswietlil lecz nic na nim nie widac ... co moze byc przyczyna ?

trzeba to jakos zakodowac przez komputer u mechanika czy cos w tym stylu ?

POMOCY

Opublikowano
jest ktos moze z warszawy posiadajacy e 38 z taka nawigacja 4;3 ? chcialbym podjechac i zobaczyc co jak powinno wygladac tzn wszystkie podlaczenia w bagazniku ... prosze o kontakt