Skocz do zawartości

mala nawigacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie dziala mi wyswietlacz malej nawigacji jaka moze byc tego przyczyna pozdrawiam
Opublikowano
Kolego ale napisz nam coś więcej, co się dzieje, jakie reakcje?
Opublikowano
  • Autor
nie dziala ekran ,dziala radio i wszystkie przyciski ,obsluga radia z kierownicy tez dziala nie wiem czy jest cos nie tak z elektryka czy musze wymienic caly panel bezpieczniki sprawdzalem ,wszystkie ok
Opublikowano
Ale ekran w ogóle się nie podświetla, czy jest jakaś reakcja lekkie podświetlenie?
Opublikowano
jaką masz nawi mk 1 czy 2.. masz tv czy tylko navi trzeba obczaić lewą strunę bagażnika... najlepiej jak byś zrobił zdjęcie pod osłoną siedzą wszystkie moduły do jednego z nich jest podłączona wtyczka od monitora... niestety niepamietam jakiego jest koloru :mad2:
Opublikowano

witam mam ten sam problem .. w mojej BMW 725tds rok 1998 dziala radio tzn czesc z przyciskami lecz nie dziala monitor ... czy moglby mi ktos przeslac zdjecie modulow w bagazniku w celu zobaczenia jakich ja nie posiadam ? prosze o pomoc bo juz nie wiem co robic :(

dzis skasowal mnie elektryk 100zł i powiedzial ze najprawdopodobniej modul telefony :/ ale jaki co itp to nic nie wiem :( przeciez duzo 7demek jest bez telefonow a radio dziala normalnie wraz z monitorem ... POMOCY

Opublikowano
Telefon nie ma tu raczej nic wspólnego z monitorem. Kolego zrób fotkę tych modułów to na pewno koledzy powiedzą czego brakuję.
Opublikowano
ide zrobic foto ..
Opublikowano
a przyczyna niedzialajacego strowania z kierownicy jaka moze byc ?
Opublikowano
To może być kostka stacyjki ale to tylko może najlepiej to zrobic podmmiankę.
Opublikowano

a jak sprawa z tym monitorem ?nie wiem jaki modul potrzebuje

:( radio dziala monitor martwy .. mam zdjecia ale nie wiem jak dodac tutaj :/

Opublikowano
Kolego dodaj na jakiś server z foto i podaj linki.
Opublikowano
czemu myślisz ze czegoś tam brakuje.. prosiłem o foto żeby upewnić sie czy masz mk1 czy mk2... zależnie od tego czy masz nawi czy tylko tv obraz na monitor idzie albo z modułu tv albo z modułu navi bezpośrednio
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam dzis zakupielm modul TV .. po podlaczeniu monitor lekko sie podswietlil lecz nic na nim nie widac ... co moze byc przyczyna ?

trzeba to jakos zakodowac przez komputer u mechanika czy cos w tym stylu ?

POMOCY

Opublikowano
jest ktos moze z warszawy posiadajacy e 38 z taka nawigacja 4;3 ? chcialbym podjechac i zobaczyc co jak powinno wygladac tzn wszystkie podlaczenia w bagazniku ... prosze o kontakt