Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozwolę sobie być pierwszy, tylko nie obraź się za krytykę bo w sumie łatwo jest kogoś skrytykować nie pokazując czegoś lepszego w zamian no ale cóż, krytyk filmowy też filmów nie kręci a krytykuje:

- muzyka fajnie dobrana (+)

- jakość video, czy to była komórka ? bo dałem HD 720p i między 360p nie było różnicy (-)

- to miał być filmik instruktażowy w stylu "jak ukraść E30?" - zapewniam się że takim drutem drzwi nie otworzysz (-)

- za dużo "trawy" czyli ponad 5 min jeżdżenia po mieście (bez szału) by na końcu obejrzeć 2 bączki (-)

- noc, wieczór + jakość obrazu = ... (-)

Nie no ogólnie to mi się nie podoba. Może kolejny będzie lepszy..

tutaj masz konkurencję, starą ale klasyk

co prawda facet w czerwonym 200SX na zimnym łokciu wygląda slabo.. ;)
Opublikowano
Wiem wiem spodziewalem sie czegos duzo lepszego ;/ co do jakosci hmm fakt pozostawia wiele do powiedzenia ,bylo to krecone jakims aparatem ktory mial funkcje krecenia filmow w HD jak widac słabą ;] to byla pierwsza produkcja wszystko powstalo w 2 godziny + 3/4 godziny montowania ;] ale nie poddaje sie i nastepny filmik bedzie lepszy bo mam mnustwo pomyslow i mozliwe ze bedzie lepszy sprzet ;) dzieki za krytyke
Opublikowano

a jescze w ramach krytyki dla smiechu dodam

POZDRAWIAM PS. tego dnia usmiech nie zchodził nam z twarzy