Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Panowie prosze o pomoc. Mam zamiar wymienić fotele i kanape w e90 i bardzo bym chciał wymienić kanape na rozkładaną . Moje pytanie jest następujące .. Czy oprócz kanapy z funkcją rozkładania musze coś dokupić i wmienić (np. uchwyty ), i czy wogóle jest możliwa taka zamiana. Dodam że nie posiadam ściany grodziowej między bagażnikiem.. prosze o pomoc bo chce zakupu dokonać na dnich... Druga sprawa chce zmienić również podsufitke jak sprawnie ją wyciągnąć ??? izałożyć nową czarną :P Edytowane przez zoska
Opublikowano
DZIĘKI Tomek. Rączek nie ma ale zamki do otwierania są.. Rączki widziałem naalegro.. Zrobiłem wstępne rozeznanie jak zmieniałem głośniki w pułce. A nie wiecie gdzie są zamontowane śruby albo zaczepy w starej nie składanej kanapie ??? bo nie mogłem jej zdemontować.. pozdrawiam
Opublikowano
Kiedyś rączki widzia na allegro.. ale Myśle że śmiało można sie pytać w Bmw.. cena może nie będzie powalająca... Ja z zasady pytam w serwisie bmw .Czasami ceny są mniejsze albo nie wiele wyższe nż używanych.. z monta chyba nie będzie problemów..