Skocz do zawartości

Pomocy Zmiana kanapy w e90 na rozkładaną???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie prosze o pomoc. Mam zamiar wymienić fotele i kanape w e90 i bardzo bym chciał wymienić kanape na rozkładaną . Moje pytanie jest następujące .. Czy oprócz kanapy z funkcją rozkładania musze coś dokupić i wmienić (np. uchwyty ), i czy wogóle jest możliwa taka zamiana. Dodam że nie posiadam ściany grodziowej między bagażnikiem.. prosze o pomoc bo chce zakupu dokonać na dnich... Druga sprawa chce zmienić również podsufitke jak sprawnie ją wyciągnąć ??? izałożyć nową czarną :P

Edytowane przez zoska

Opublikowano

Wszystko pasuje, sprawdz czy masz w bagazniku taki raczki. Zeby polozyc kanape. Jezeli nie bedziesz musial pewnie te kupic.

Ale chyba beda, bo trzymaja normlne. Ale nei jestem pewien!

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano
Czy można kupić gdzies same rączki? I jak z zamontowaniem tego?
Opublikowano
  • Autor
DZIĘKI Tomek. Rączek nie ma ale zamki do otwierania są.. Rączki widziałem naalegro.. Zrobiłem wstępne rozeznanie jak zmieniałem głośniki w pułce. A nie wiecie gdzie są zamontowane śruby albo zaczepy w starej nie składanej kanapie ??? bo nie mogłem jej zdemontować.. pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
Kiedyś rączki widzia na allegro.. ale Myśle że śmiało można sie pytać w Bmw.. cena może nie będzie powalająca... Ja z zasady pytam w serwisie bmw .Czasami ceny są mniejsze albo nie wiele wyższe nż używanych.. z monta chyba nie będzie problemów..