Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przeszukałem forum ale jakoś nie mogłem znaleźć tego zagadnienia. Mam BMW e61 520d z 2007 roku. Mam tam nawigację z małym ekranem, czy jesli kupię duży ekran to wystarczy go zwyczajnie wymienić czy muszę coś jeszcze zmieniać?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeszukałem forum ale jakoś nie mogłem znaleźć tego zagadnienia. Mam BMW e61 520d z 2007 roku. Mam tam nawigację z małym ekranem, czy jesli kupię duży ekran to wystarczy go zwyczajnie wymienić czy muszę coś jeszcze zmieniać?

Ostatnio znajomy zakładał u siebie W e60 po lifcie navi CIC i koszt ok 6000 zł, miał szczęście że udało się znaleźć na allegro ten element pod kolor co na fotce poniżej z drewna szlachetnego bo koszt nowego bez przycisków w ASO to 2280 zł :duh:

http://img31.imageshack.us/img31/5732/1983730345.jpg

Opublikowano
Ty masz navi bussines i chcesz dac professional?? Czy tylko chcesz miec wiekszy wyswietlacz? O zmianie navi jest duzo, poszukaj na Google. Sam monitor mozesz zalozycz( kostka taka sama) ale 1/3 wyswietlacza bedzie czarna.

Chciałem wymienić sam wyświetlacz ale widzę że bez kosztownej wymiany calej nawigacji się nie obędzie. Pozostanę przy swoim ekranie :) koniec końców nie jest wcale taki zły :)