Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to tak ma laptopa którego moge zamienić na samochód.wiem że jak samochód się kupuje to trzeba opłacić urząd skarbowy(nie zawsze ). A przy zamianie też trzeba płacić?
Opublikowano

Już kolego odpowiadam :

Ona wtedy wzięła tą piłkę do metalu i ciach tą rurę, no mówię Ci jak woda chlusnęła to cały przedpokój był zalany. Ale co zrobić, trzeba było sprzątać.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano

Kolego proponuje pozbyć się auta, zamienić na laptopa i zapisać się na forum komputerowe.

Nie chcesz się stosować do regulaminu ok, nie zapoznałeś się ze strukturą forum i działami ok.

Nie licz że ktoś Ci odpowie na tendencyjne pytania.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
nie rozumiesz mam bmw e36(ona nie jest na zamina sprzedaż) ale ma prawie nowego lapa i mam okazje go zamienić na peugeota 106 który będzie służył n dojazd do pracy
Opublikowano
Nie rozumiesz chyba nadal że ten dział dotyczy porad mechanicznych. Chyba że chcesz wbudować laptopa do silnika peugeota i zrobić swap do e36, laptop jako ecu master.
tel. 514.99.46.99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.