Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Stałem się posiadaczem swojego go pierwszego bmw :) a jest nim model 335i coupe grafit .

1 ) mam następujące problemu podawcze pasów mi nie podają pasów znaczy się ześlizgują się i w bmw powiedzieli mi że to koszt 500 zł za stronę , może się to da naprawić bez wymiany czy trzeba jednak zapłacić i wymienić . Ogólnie często się psują ?

2 ) jak jadę powyżej 200 to tak jak by jakaś uszczelka w samochodzie puszczała i słyszę szum (posiadam szyber dach) czy ten model tak może ma ?

3 ) posiadam wskaźnik temperatury oleju a że to jest amerykańska wersja to pokazuje on temperaturę czasem nawet 230 F czyli to około 110 C czy to nie jest za dużo ?

4 ) posiadam też ringi z przodu w kolorze zółtym czy zestawy na allegro za około 300 zł są rozsądne czy nie warto bo będą tylko coś psuć/mieszać w elektryce http://allegro.pl/ringi-led-bmw-e60-e63-e70-e71-e82-e87-e92-e93-gw-i1920031371.html

z góry dziękuje za pomoc .

Michał

Opublikowano
Witam

Stałem się posiadaczem swojego go pierwszego bmw :) a jest nim model 335i coupe grafit .

to najistotniejsza informacja

1 ) mam następujące problemu podawcze pasów mi nie podają pasów znaczy się ześlizgują się i w bmw powiedzieli mi że to koszt 500 zł za stronę , może się to da naprawić bez wymiany czy trzeba jednak zapłacić i wymienić . Ogólnie często się psują ?

poczekaj aż ktoś kto ma E92 się wypowie

2 ) jak jadę powyżej 200 to tak jak by jakaś uszczelka w samochodzie puszczała i słyszę szum (posiadam szyber dach) czy ten model tak może ma ?

czesto dam panoramiczny w E91 przysparza problemów z hałasem, choc przy zwykłym szyberdachu nie powinno być kłopotu. Bardzo mozliwe, że to wida uszczelek

3 ) posiadam wskaźnik temperatury oleju a że to jest amerykańska wersja to pokazuje on temperaturę czasem nawet 230 F czyli to około 110 C czy to nie jest za dużo ?

można przekodować, żeby temp była pokazywana w st C. Co do temp to chyba jeszcze do przyjęcia, choc lepiej, żeby wiecej już nie rosła

4 ) posiadam też ringi z przodu w kolorze zółtym czy zestawy na allegro za około 300 zł są rozsądne czy nie warto bo będą tylko coś psuć/mieszać w elektryce http://allegro.pl/ringi-led-bmw-e60-e63-e70-e71-e82-e87-e92-e93-gw-i1920031371.html

zaniechaj

z góry dziękuje za pomoc .

Michał

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Na pasy użyj prostownicy do włosów

Nie jeżdżę 200km/h wiec nic nie szumi ale to razcej przez szybe dzwi niż szyberdachu.

Temeratura ok.

Te wszystkie białe ringi to bajer, ale jako dzienne są za słabe trzeba by conajmniej 10 watowe ledy na strone zeby w dzień używać tak jak H8.

Jak juz musisz zmienic to LUX H8 na www.ebay.com ew jakieś inne mocne