Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WItam. Wiecie moze ktory czujnik jest do czego:

wiem ze sa to dwa czujnik jeden do odczytu kompoutera drugi do wskaznika na desce rozdzielczej, ktory to ktory>? bylbym bardzo wdzieczny, poniewaz w koncu rozwiklalem swoja zagadke ze spadajacymi obrotami na letnim silniku (na benzynie) ,,szlag trafil czujnik temperatury od komputera,,

pONIZEJ ZDJECIE WYGLADU I KOLORU CZUJNIKOW.

http://img195.imageshack.us/img195/9245/dscf2689b.jpg

Edytowane przez kliczkowskibmw
Opublikowano

niebieski czujnik to jest sygnal do ecu a czarny na zegary obydwa to czujniki tem chociaz nieraz slyszalem ze ten czarny nie byl podlaczony a itak wskazania tem byly

i chyba nawet na tym forum bylo ze ktos mial niepodlaczony czarny a itak widzial tem

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Sory że pisze w starym temacie ale byłem na kompie i mam złe wskazanie z czujnika temperatury silnika (-37,5 C po przejechaniu 15km) na desce jest juz dawno pion sprawa sie rozchodzi o to ze odłanczałem oba czujniki i nie wiem w jakiej kolejnosci je podłączyc gdyz maja takie same wyjscia a zapewne kolejnosc podłaczenia ma jakis wpływ