Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w posiadaniu opon Goodyear EAGLE NCT5 205/50 R17 93 W XL w wersji RUN ON FLAT ( LETNIE ) zdjęcia poniżej :

http://img403.imageshack.us/img403/1714/20111129122856.th.jpg

Co o nich myślicie jest to model RUN ON FLAT także wysoka półka , słyszałem że są bardzo twardę ... NIe wiem czy je zakładać i na nich jeździć czy sprzedać i kupić coś normalnego może szerszego (225/45/17 ) ? Może ktoś ma na zamianę takie oponki ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lepiej zamień na zwykłe bo RunFlaty bardzo pogarszają komfort jazdy.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam takie w mojej e87 z przodu 205/50/17, na tyle 225/45/17. Są twardawe ale moim zdaniem nie ma tragedii, zreszta to jest opona letnia i zawsze bedzie twardsza od zimowej !!! Ja bym zakładał - ja kupowałem tylko runonflaty na zime i lato. Pozdrawiam
Opublikowano
To to ja wiem ... Szkoda tylko że tak ciężko znaleźć chętnych na te opony ...

Ile za nie chcesz? :-)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

v40 -> s60 -> s40 -> s60 -> wrx -> e90 ->A6
Opublikowano
To to ja wiem ... Szkoda tylko że tak ciężko znaleźć chętnych na te opony ...

Ile za nie chcesz? :-)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

Koło 1200 zł, opony są w idealnym stanie 7 mm bieżnik produkcja 40 tydzień 2010 nigdy nie naprawiane...

Opublikowano
Koledzy mogę troszkę opuścić na tych oponach ! Czekam na propozycje , zależy mi na czasie ! Zdjęcia opon mogę wysłać na maila !
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...