Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wiem że temat był poruszany ale nic o 645 nie znalazłem, od pewnego czasu na wolnych obrotach dmuchawa przerywała a dzis całkowicie padła, przyciski się świecą a nic nie dmucha, dzwoniłem do ASO i powiedzieli że spalił się silnik dmuchawy lub coś tam lub może to. Prosze o pomoc bo może w tych modelach awaryjna jest jedna część którą można w ciemno wymienić.
Opublikowano
dmuchawa zaczęła sama działać, może akumulator słaby, może ten typ tak ma. poczekamy zobaczymy jak będzie dalej.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Możliwe, albo to albo to, jak na razie dmuchawa działa, dowiedziałem się że ten typ tak ma więc tylko czekać aż znowu się zawiesi.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Nie,na razie wszystko ok, a z ciekawości zapytam jakie są objawy w aucie? ps. dziś mnie zatkało, jadę karetką i widzę w lusterku e90 sedan a za nia cichutko powoli przemyka co? M6!!! wyprzedza mnie, ja gazu dojechałem M6 oglądam środek i wszystko co możliwe i skręciłem do szpitala, wyjeżdzam ze szpitala i nagle słyszę ryk silnika przy dodawaniu gazu patrze i co widzę? Najnowsze M5!!!!!!!!!!!!!!!! błękitny kolor :D :D :D :D :D :D :D aż się spociłem
Opublikowano
A jaki jest koszt alternatora? Trzeci raz się spociłem, mam dziś dzień EMEK,pod szpital podjechała M3 tak myśle 2008 rok w czerwonym kolorze, pytań nie mam.