Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam forumowiczów, posiadam ponad 2 lata CB radio uniden pro 520 xl, z początku wszystko było git, od mn.w pół roku zaczęły się nasilać jakieś ruskie rozmowy na maksymalnym rozkręceniu radia, squecza często musze zaciskac do połowy żeby w ogóle móc rozmawiac bo mi napier.... non stop jakies ruskie ludzieee :P nie wiem czy ten sprzet zakazany w polsce jest na tyle przerabiany ze przestal mi smigac jak sie nalezy i juz nie bedzie smigac z jakichs dziwnych przyczyn bo np. bylo to kiedys ruskie radiooo:P czy moze chodzi o to ze jest rozstrojone i np. musze z anteną dostroic na nowo? chociaz wątie zeby o to chodzilo, anteny nie mam krzaka tylko presidenta missouri, a moze chodzi o antenki z kauflanda itp marketów ludzi których mijam codzien na ulicy, moze to oni przenoszą jakies paździerze co skutecznie uniemozliwia prawidlowy odbiór coraz częsciej praktycznie codziennie.... nie no to chyba raczej nie mozliwe ; / spotkalo to kogos juz??? POMOCY!