Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam X przed liftem i mam mozliwosc zmiany lusterek na fotochromy.Czy bedzie to wspolgralo z instalacja ktora tam mam czy trzeba jakis kabelek??Wiem ze te lusterka maja czujnik ale nie bardzo kumam czy on sam sie zalacza czy musi miec polaczenie z instalacja z auta.Dzieki za rady :D
Opublikowano
Witam.Mam X przed liftem.....

Kolego lunatic666,

w opisie masz "E53 X5 2004 3.0D 218KM" a to jest chyba już polift..? Przedlift miał przecież 184KM..

PS. musisz mieć czujnik świateł w lusterku wewnętrznym (opcja S430A) bo to on "powie" lusterkom aby się ściemniły.

Tu masz więcej info http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=FB31&mospid=47741&btnr=51_3938&hg=51&fg=07

Opublikowano
Witam.Mam X przed liftem.....

w opisie masz "E53 X5 2004 3.0D 218KM" a to jest chyba już polift..? Przedlift miał przecież 184KM..

No niby jaks dziwna wersja to jest.Czesci mam po lifcie a wyglada jak przed liftem.Chodzi Ci o lusterko wsteczne??To sciemnia mi sie jak ktos mnie oslepia ale lusterka zewnetrzne mialem zwykle bez bajerow.Czy jak zamontuje same lusterka to powinny zadzialac??A moze to o pakiety chodzi??I byly tylko w Sport pakietach??