Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś doszedł mi kabel do diagnostyki komputerowej i mam takie pytania

Gdzie jest gniazdo na ten kabel?

Jakie modyfikacje warto zrobić na początek?(jak na poczatek to coś łatwego)

jesli to cośzmienia to silnik m47

Opublikowano

pod maska po lewej stronie jak patrzysz na przód auta, za kielichem, tam masz pewnie podgrzewacz płynu albo webasto, jest taka okrągła wtyczka, odkręcasz i masz miejsce podpinania kabla.

Inpa i DIS zainstalowane? sprawdz sobie błedy, pokasuj, sprawdz sobie wartości doładowania, ile mierzy przepływomierz. Potem możesz kodować NCS np. światła dzienne, migające kierunki przy zamykaniu/otwieraniu auta, autoryglowanie drzwi itp.

szukam
Opublikowano
zamawiasz kabel a nie wiesz gdzie masz gniazdo :oops: Na poczatek to zainstaluj poprawnie inpe i dis a poznie to juz prawie z gorki
Opublikowano

Z INPA to nie miałęm problemów zeby zainstalować gniazdo znalazłem pod kierownicą bo pod maska nie mozna nic znalesc wpadłęm po zmianie kół na zimowe i musze sprawdzić co mi tam wyjdzie z tego całego podłączania :)

jak bedęmiał problem to będę pisał :P i będę liczył na waszą pomoc wkońcu większość ludzi z tego forum to bardziej zaawansowani uzytkownicy bmw :)