Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Potrzebuje fajne felgi do bmw kolor samochodu srebrny. Interesuje mnie rozmiar 17. moje pytanie jest takie

1. gdzie mogę kopic dobre nowe lub używane felgi (nie chce chińskich po 1400 co są na allegro) .

2 czy możecie powrzucać fotki ze swoimi samochodami na swoich felgach żebym mógł porównać, zobaczyć jak wygląda to zanotowane na samochodzie , bo nie chce żadnego wiejskiego tuningu .

I ostatnie pytanie jakieś rady albo coś ? z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
Na allegro zależy czego oczekujesz, ale 3/4 ori to felgi malowane/po regeneracji, co w przypadku np. M-pakietowych powoduje stracenie oryginalnego połysku bo malują proszkowo matem, no i w ogóle 2500 za malowane 17'' to trochę dużo......Sam szukam i ciężko jest cokolwiek dobrego znaleźć.
Opublikowano

Wzór 188 jest ładny.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
wg mnie wzor 160 i 194 sa bardzo ladne, zobacz w katalogu dwa posty wyzej, ja mialem wlasnie te kupowac na wiosne, ale zdecydowalem sie jednak na 18:D