Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wymienic akumulatorki na plytce od zegarów??sa zapackane czyms w rodzaju kleju(przypomina zywice)...nie wiem jak to zrobic w miare delikatnie zeby nie uszkodzic plytki.

pozdrawiam.

i oczywiscie Wesolych Swiat:)

Opublikowano

Witam

Ja to rozcialem :P

Ale zanim je wyjmiesz zmierz napiecie jakie daja /powinno byc 3 v na kazdym/.Jezeli tak bedzie to ich nie wymieniaj,bo szkoda zachodu i kasy/te aku sa po 20 pln/Jezeli masz problem z kasowaniem inspekcji a akumulatorki sa dobre ,to znaczy,ze padnieta jest plytka.

pozdrawiam

Wesolych Swiat

Opublikowano

nie kasuje mi sie inspekcja,ale to najmniejszy problem..gorzej ze nie dziala obrotomierz i ekonomizer...czytalem ze wymiana bateryjek moze pomoc wiec sprobuje.

dzieki za odpowiedzi.

zdrowka!!

Opublikowano
jesli posiadasz opalarke elektryczna podgrzej tylko nie za duzo i ladnie sie odkleja ten klej robi sie mieki pod wplywem ciepla.powodzenia :cool2:
Opublikowano

Witam!

A czy możecie mi powiedzieć jakie dokładnie mają tam być akumulatorki (pojemnośc i napięcie) bo u mnie je ktoś usunął :x i nie wiem jakie zakupić.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam!

A czy możecie mi powiedzieć jakie dokładnie mają tam być akumulatorki (pojemnośc i napięcie) bo u mnie je ktoś usunął :x i nie wiem jakie zakupić.

Pozdrawiam!

Witam

U mnie byly i sa Sanyo litowe 3V.

Typ podalem w ktoryms z postow/jak ci sie chce to sprawdz,bo nie pamietam/ :P

pozdrawiam