Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
napisałem już jeden post o problemie napinacza łańcuszka rozrządu ale nie doczekałem się konkretów wręcz nic mi nie pomogliście a poto te forum jest.to może jakaś pomoc odnośnie czy trzeba ściągać głowicę by dotrzeć do napinacza? pliss ludziska pmóżcie!!!!!
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
tego niewiem ale nie radze tak jeźdźić bo ja tak jeździłem i zajechałem silnik łańcuch mi pękł i zrobiło dziure w tłoku
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
napisałem już jeden post o problemie napinacza łańcuszka rozrządu ale nie doczekałem się konkretów wręcz nic mi nie pomogliście a poto te forum jest.to może jakaś pomoc odnośnie czy trzeba ściągać głowicę by dotrzeć do napinacza? pliss ludziska pmóżcie!!!!!

A w pierwszym poście nie umiesz czytać?? :mad2: Wyraźnie Tobie napisałem że NIE TRZEBA zdejmować głowicy do rozrządu. P

Opublikowano
tak wiem i czytałem że nie trzeba ściągać głowicy ,ale jak pokazałem mechanikowi opis wszystkich prac jakie trzeba po kolei wykonać to się zniechęcił i tak szczerze czy to znajomy czy nie to w dupie ma moje koszty uszczelki i woli ściągać głowice bo szybciej i łatwiej.jesteśmy skazani na mechaników i koszty(większość).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale nie jest wiecej roboty ze zdejmowanie głowicy?? Ty no lepiej zmień mechanika a tego kolesia to olej bo on jakieś bajki opowiada.

PZDR>

• 4 tygodnie później...