Skocz do zawartości

Nie działa centralny z pilota PROSZE O POMOC !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam problem z moją BMW E39 520 z 97r . Problem jest taki ze nie działa mi centralny z pilota a zaczeło sie od tego ze siadł mi czujnik wału rozrzadu i czujnik wału korbowego no i zaczołem od tego ze sprawdzałem bezpieczniki i akumulator był odpiety , wszystko naprawione lecz rozkodował mi się pilot i centralny sie nie zamyka lecz światła mrugaja jak naciskam na pilot,pilot mam ten z chowanym kluczykiem lecz ten kluczyk był złamany i mam drugi kluczyk używam pilotu do zamykania dzwi a kluczyk jest osobno i wszystko działalo dobrze lecz tera sie chyba rozkodowało wszystko czy jest ktos w stanie mi pomuc ?????

Edytowane przez Damianoone

Opublikowano
"tera" musisz zakodować kluczyk. Masz na forum napisane jak to zrobić
Opublikowano
  • Autor
a nie jest to problem ze ten kluczyk co jest w pilocie był złamany i posługiwałem sie inym
Opublikowano
Przecież drugi oryginalny musi działać tylko go zakoduj. Jak tego nie zrobisz albo nie chcesz zrobić czeka cię otwieranie ręczne
Opublikowano
  • Autor
a tam na forum pisze zeby trzywac na kluczyku logo i wcisnać 3 razy na otwarcie a ja mam ten kluczyk osobno i mam na nim logo bmw ale jak je naciskam to to jest chyba ino latareczka podswietlenie a pilot mam osobno to mam posługiowac sie dwoma zeby zakodowac trzymac te logo na kluczyku a przyciskac na pilocie zamykanie
Opublikowano
Wiesz co wrzuć linki ze zdjęciami bo trudno trochę Cie zrozumieć. to pilot masz sam bez kluczyka? A kluczyk jaki? nie oryginalny tylko ala allegro??? :shock: