Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

przeszukałem neta i forum i nigdzie nie znalazłem instrukcji albo wskazówek jak zamontować lusterko wewnętrzne.

Podczas gdy chciałem ustawić lusterko nagle odpadło tzn to na szybie (nie wiem jak to nazwac w kazdym razie wklada sie w to lusterko) zostało a reszta została mi w ręku. Chciałem jakoś to sam logicznie zamontować ale nie dało rady.

Czy miał ktoś podobny problem? z góry dzięki za odpowiedz

pozdrawiam

Opublikowano
nie na klej bo na szybie mam tą wystającą część (przyklejoną), chodzi o to w jaki sposób wszczepić lusterko w tą część. I nie moge nigdzie tego znaleźć...
Opublikowano (edytowane)
nie na klej bo na szybie mam tą wystającą część (przyklejoną), chodzi o to w jaki sposób wszczepić lusterko w tą część. I nie moge nigdzie tego znaleźć...

Przykladasz lusterko od uchwytu na szybie pod katek ok 45 stopni i powinny wejsc w swoje odpowiednie wyciacia. Nastepnie przekrecasz lustrem i sie samo zaklinuje w odpowiedniej pozycji.

http://www.bimmerboard.com/members/q/original/RearView%20Mirror%20Remount%20Instructions.jpg

Edytowane przez rolbas