Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm co jakis czas pojawia sie jakis czarodziej na fotum któremu auto ponad 300 konne pali 6,5 litra na 100 km w mieście.Zarówno ja jak i moj brat mamy od nowosci nedzne 320d 163 km i nam pala po 10 litrow po Łodzi.Kolega( tez w łodzi)ma 335d i mu pali 12.Zastanawia mnie czy wszyscy mamy auta popsute czy nie umiemy jezdzic czy jeszcze cos innego.Dodam ze na trasie pali mi 5,5 l.

Ja pierdo*e następny... TAK jestem czarodziejem i moge ci te czary zaprezentować... Gdybyś na bierząco sprtawdzal co się dzieje na forum to byś odnotował,ze zakladałem sie z plejadą niedowiarkow z tego formu co twierdzili ,że jestem debilem postulujac na lewo i prawo , spalanie na poziomie 7 po miescie. Tak, moje kombi w manualu po chipie pali 7 po miescie i nie są to przeklamania licznika. Zimą 8 latem 7... a przy jeżdzie emeryta nawet 6... tak 6 litrów po mieście w 3 litrowej po chipowanej kombicy to nie żaden wymysł tylko fakt.

poza tym czytaj ze zrozumieniem- nie mam ani jednej e9xtki ponad 300 koni. Niechce mi sie użerać z kazdym nie doinformowanym posiadaczem 4 cylindrowegi dizla :duh: że moje 6 garów 282 konie pali mniej. nie dawno kupilem 335d i nie jestem w stanie zejśc ponizej 9 po mieście, a normalnie 10-12. Nie wiem jak po chipach wyjda spalania w 335d.

Z tego co pamietam to zrobiłem po poznaniu o 14,30 25 km w samym centrum i spalanie wachało sie miedzy 4,7 do 5,7... Ale nie była to jazda tylko kulanie na luzie- mimowszystko jechałem bardzo powoli ale jechałem. niechce mi sie nagrywac kolejnego filmu jak jade normalnie po miescie i pali 7...

ps -jak ci pali 10 po miescie to albo katujesz motor, albo masz automata , albo masz popsuty...

ps 2 jak chcesz sie zakladac to moge , ale tym razem o grube siano bo mi szkoda czasu tracić na nędzne frytki