Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kUPIŁEM WŁĄŚNEI ZAWOREK POWROTU PALIWA, CHCIAŁBYM WYSOKIE GREMIUM ZAPYTAĆ O TO W KTÓRYM DOKŁADNIE MIEJSCU GO ZAMONTOWAĆ, PRZED FILTREM ZA FILTREM W POŁOŻENIU JAK WĘŻYK JEST PIONOWO CZY POZIOMO, iDEALNYM ROZWIAZANIEM BYŁBY JAKIŚ SCHEMACIK

POZDRAWIAM

Opublikowano

Zaloz go miedzy filtrem a pompa (jezeli diesel).

A to czy go montujesz w pionie czy w poziomie nie ma znaczenia.

A w zasadzie to i miejsce montazu tez nie ma za bardzo znaczenia.

• Moderatorzy
Opublikowano
kUPIŁEM WŁĄŚNEI ZAWOREK POWROTU PALIWA, CHCIAŁBYM WYSOKIE GREMIUM ZAPYTAĆ O TO W KTÓRYM DOKŁADNIE MIEJSCU GO ZAMONTOWAĆ, PRZED FILTREM ZA FILTREM W POŁOŻENIU JAK WĘŻYK JEST PIONOWO CZY POZIOMO, iDEALNYM ROZWIAZANIEM BYŁBY JAKIŚ SCHEMACIK

POZDRAWIAM

I przeczytaj Regulamin, bo następnym razem za taki post dostaniesz ostrzeżenie.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Miałem ten sam problem. Paliwo mi się cofało do zbiornika. Rano musiałem przekręcać stacyjkę w pozycję ON aby pompa nabiła paliwa i OFF i znowu i to i tak nie zawsze pomagało. Ciężko odpalał. Kupiłem na Allegro Uniwersalny Zaworek Zwrotny. Zamontowałem pomiędzy filtrem paliwa a silniiem (ok. 3 cm od filtra) i zdarzył się cud!!! Odpala IDEALNIE. Zawsze i wszędzie. W najgorsze mrozy itp. POLECAM