Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam zamontować do E39 silnik M52TU 1999r instalacje Brc. Proszę o rady w sprawie tej instalacji od użytkowników.

Dziękuje za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam E39 2.8 99r.

Instalka BRC sequent 56 i jest dobrze. Nie ma problemów. BRC sequent 56 zastąpiono już nowszymi, lepszymi modelami.

Opublikowano
Jestem po montażu. Autko pracuje dobrze tylko małe błędy mam do poprawy, wlew pod zderzakiem i ciężko zatankować, połamana osłona między wlotami powietrza do kabiny, ale udało mi się kompa zamontować obok kompa silnika pod filtrem- mały sukces.
Opublikowano
Jestem po montażu. Autko pracuje dobrze tylko małe błędy mam do poprawy, wlew pod zderzakiem i ciężko zatankować, połamana osłona między wlotami powietrza do kabiny, ale udało mi się kompa zamontować obok kompa silnika pod filtrem- mały sukces.

To jakość montarzu masz pierwsza klasa :mad2:

Ja mam M54B25 chodzi swietnie, zamontowano to tak ze z zewnatrz nic nie widac, wlew we wlewie benzyny

Foto ponizej tuz po montazu-tak to nie pomyłka nie ma nic na zew

http://www.pl.image-share.com/upload/83/252m.jpg