Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
subaru legacy spec.B 3.0 245 KM, 2007- prowadzenie, zawieszenie Bilstein, SI-Drive, manual, przyczepność w zakrętach... bajka.... :D
Opublikowano

Fajne, ja mialem Legasia H6 tylko w wersji bez "B", kombi i automat... zima i snieg to byla bajeczka:)

Az mi sie morda usmiechnela jak ten woz wspomniales... taki niepozorny :cool2:

Opublikowano
Mazda MX-3 1.8 V6. Czerwone " ferrari ". W 1998r dziewczyny same rzucały się pod koło jak leżący policjanci :) , to były czasy :) Dźwięk, wtedy najmniejszej V6 (1800cm3), dla mnie była bomba.
Opublikowano

ja zaczynałem od wynalazku pt Daewoo Espero 1.5 GLX ;) z 97

całkiem miło go wspominam chociaż 90km na gazie z dzisiejszej perspektywy nieco śmieszy.

później było już lepiej: Seat Leon 1.9TDI FR (całkiem do rzeczy) , Civic Type-R FN2 (total miazga, czad, miód malina) & Peugeot 407 2.0HDI (nijaki ale z za to ze służbowym routex'em), Grand Vitara DDiS ( mega fajna na górkach i w śniegu ale tragiczna na autostradzie). Teraz "małe" i "duże" BMW jak mawia moja córka.

Mam nadzieję, że po X3 będzie Range Sport albo X5 ;)

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak w tamtych czasach :D 126 p, Cinquecento 900, poczatek studiów i żółciutkie Renault Megane coupe, nastepnie Audi A6 Avant , E46 coupe 328, kilka innych BMW i na krótko jakieś drugie auto dodatkowo : Ford Focus i Skoda Fabia, Subaru Impreza i teraz X3, kolejnie pewnie X5 E70.

W międzyczasie pojawiały się auta dla żony żony Punto, Mercedes A Klasa, teraz VW Polo R Line 2014.

Benzyna zamiast krwi...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Dzień dobry, a to moj mały mix :) VW Polo (chyba I generacja) Oldsmobile cutlass saloon 87r, Nissan pathfinder sport ( starsza generacja) Toyota 4runner pick up, Jeep Cherokee 4.0, Suzuki Grand Vitara (mala) - 4x4 4ever; )
  • 2 tygodnie później...