Skocz do zawartości

[e36 316]Nierowna praca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas parkowania sie udusil i teraz pracuje jak w filmiku .......po 17sek nie dotykam gazu

Wydaje mi sie ze poczulem zapach spalenizny

http://youtu.be/u4z1B7t_fEo

Jakies sugestie? co moze byc przyczyna?

Opublikowano
  • Autor
gumy wogole nie ma jest taka termokurczliwa tasma/folia , tak ja juz kopilem miesiac temu, ale do tej chwili nic sie nie dzialo,mialem zamiar kupic gume w przyszlym miechu
Opublikowano
gumy wogole nie ma jest taka termokurczliwa tasma/folia , tak ja juz kopilem miesiac temu, ale do tej chwili nic sie nie dzialo,mialem zamiar kupic gume w przyszlym miechu

No to masz przyczynę.Za nową gumę przepływomierza w zeszłym roku płaciłem 157zł.Nie polecam używki bo z reguły są sparciałe.No chyba że znajdziesz dobrą używaną.

Opublikowano
  • Autor
NO tak ale przejechalm 40km dojezdzam do parkingu i nagle sie guma zjebala? a nie moze byc np czujnik polozenia przepustnicy? czy sam przeplywomierz?
Opublikowano
Też może być.Silniczek krokowy też jest odpowiedzialny za obroty.Ale mówisz że masz poklejoną gumę,na pewno gdzieś taśma puściła sprawdz :norty:
Opublikowano
  • Autor
Silniczek jest do zrobienia swoja droga bo nie trzyma niskich obrotow, ale tutaj w dodatku teraz zle reaguje na dodawanie gazu ledwao nacisne a on na 5k leci , albo moze naciskam naciskam i nic az nagle na 5k. Ze zwalonym silniczkiem dalo by sie jezdzic a teraz sie nie da a na gazie to juz wogole jak by wymiotowal anie pracowal
Opublikowano
ale tutaj w dodatku teraz zle reaguje na dodawanie gazu ledwao nacisne a on na 5k leci , albo moze naciskam naciskam i nic az nagle na 5k. Z

hmmm.. w takim razieee.... tak jak kolega juz napisal, lapie lewe powietrze, zaloz gume!

Opublikowano
  • Autor
z tylu kolektora ssacego odczepil sie waz i to byla przyczyna