Skocz do zawartości

E36 - Silniczek krokowy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chciał bym się dowiedzieć co to za częśc i do czego ona słuzy za co jest odpowiedzialna ponieważ odłamał mi się kawałek . i dlaczego jedne silniki to maja a inne nie mam compacta z 96 roku 1,6 na łańcuszku . z góry dzięki za odp

http://fotofotki.pl/pliki_img/qhcij3hur8i5iwmaw1b.jpeg

Edytowane przez Muniek91
Opublikowano
nie jestem pewien bo jak dla mnie silniki 1,6 i 1,8 to do kosiarki się nadają ale moim zdaniem to czujnik położenia przepustnicy

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

Opublikowano
kolego to jest silniczek krokowy. i kolega wyzej nie pytal cie czy te silniki sa do kosiarki wiec komentarze zachowaj dla siebie i nie ponizaj go tym. sam mam 1.6 i jestem z niego zadowolony wystarcza mi do normalnej jazdy. a jak ty masz 2.0 albo 2.5 i myslisz ze daje co to wiecej meskosci albo nie wiadomo czego to udaj sie do psychiatry.
Opublikowano
nie jestem pewien bo jak dla mnie silniki 1,6 i 1,8 to do kosiarki się nadają ale moim zdaniem to czujnik położenia przepustnicy

Nie odróżniasz krokowca od czuja przepustnicy,wiec poco te gledzenie o silniku kolego.Pewnie nawet niewiesz jaki motor jest na foto,wiec to jałowa dyskusja.Muniek,Sprawdz czy przez to wykruszone miejsce nie łapie lewego powietrza.

Opublikowano
a jak ty masz 2.0 albo 2.5 i myslisz ze daje co to wiecej meskosci albo nie wiadomo czego to udaj sie do psychiatry.

Poprostu na codzień pracuję z silnikami który najmniejsza pojemność to 11L więc się nie dziw moim przyzwyczajeniom.

Sam mam 2,0 i 3,0 ale jedynym słusznym silnikiem jest każdy minimum r6

Nie odróżniasz krokowca od czuja przepustnicy,wiec poco te gledzenie o silniku kolego.Pewnie nawet niewiesz jaki motor jest na foto,wiec to jałowa dyskusja.Muniek,Sprawdz czy przez to wykruszone miejsce nie łapie lewego powietrza.

zdjęcie jest takiej jakości że na serio wszystko perfekto widać. Pozatym tak jak wyżej napisałem jesli juz to preferuję r6 i najlepiej m50. epoka m40 to dla mnie porażka że tak powiem za przeproszeniem. już wolał bym sie cofnąc do m10.

myslisz ze daje co to wiecej meskosci
może i nie ale frajdy za to tak :mrgreen:

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

Opublikowano

Nie m40 tylko m43 . Kupiłem samochód po to żeby dojeżdżać do pracy a nie na wyścigi prócz tego ze mam słabego 1.6 to jeszcze w gazie ale za to ja 100 km robię za niecałe 40 zł a ty ? . . . .

Tydzień temu sprzedałem auto z silnikiem 1.6 i ten twój 2.0 i 3.0 to przy nim mógł byś se . . . . zostać 3 światła dalej bez obrazy oczywiście ;) .

Dziękuje wszystkim kolegą za odpowiedzi . Pozdrawiam .

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że dostaje . . . . ale nie wiem do końca sam czym to zakleić zeby było bardzo szczelne ? Masz moze jakiś pomysł ??

Opublikowano
A napisałem dlatego bo właśnie na allegro itp jedni sprzedają to jako silniczek krokowy a inni jako czujnik przepustnicy . . . . I do końca nikt nie wiedział :P .
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.