Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od jakiegos czasu wiesza mi sie nawigacja. Po odpaleniu auta moge przelaczac tylko miedzy dwoma menu i nic wiecej. Obojetne w ktora strone krece skacze tylko po dwoch menu obok siebie tam i spowrotem. Po jakims czasie nagle sie samo odblokowuje i potem jest ok. Co to moze byc i jak cholerstwo usunac.

Pozdrawiam

Daniel

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

od jakichs 3-4 miesięcy navka aktywowała się już tylko baaardzo sporadycznie. Dlatego w piątek rozebrałem ją, wymontowałem potencjometr z zamiarem wymiany ale okazało się, że jest nie do dostania luzem. Pozostało mi tylko przelutować wszystkie połączenia na tej małej płytce do której poti jest przymontowany i stał się cud. Po złożeniu navi znowu działa :) Yupi !!

Dzisiaj byłem w Holandii i przez godzine krążyłem po skrzyżowaniu 2 autostrad - ostatnią mape mam z 2009 ale te skurczybyki w ciagu 2 lat przebudowali wszystkie skrzyżowania!!. Dlatgo zacząłem sciąganie aktualnej mapy, tym bardziej, że we wtorek jade do Polski a tam to na 100% będzie niezły sajgon hie hie hie :)

Pozdrawiam

Daniel