Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem E46. Problem tkwi w radiu oryginalnym, które za bardzo nie chce współpracować. Podświetlenie działa, ale klikając na przyciska nie ma żadnej reakcji. Jest to radio z gps'em i kasetami :). Czy problem może tkwić w tym że jest ono nie rozkodowane ?
Opublikowano

Cześć!

Spróbuj zresetować je wyciągając bezpiecznik (numer 41 i/lub 7). Moje radio z reguły budzi się po takim zabiegu i działa przez czas jakiś :) Do kolejnej zawieszki :) Jeśli to philips 7090 to nie ma tam żadnego kodu do "rozkodowania".

Opublikowano
dzieki wielkie :), tylko szczerze mówiąc nie chce mi się już na nowo tego radia podłączać, i tak bym nie używał gdyż to tylko kaseciak a juz kupiłem na CD ori. Czy pewnie całe radio działa wraz z navi tylko res potrzebny :) a może ktoś z kolegów chce kupić kompletny zestaw ? cena myślę że będzie okazyjna ? :)