Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sami wiecie jak graja zwykle glosniki w E46,jakie byscie polecili w miejsce tych fabrycznych tylko na przod zeby byl fajny efekt bo z tylu i tak nikt nie jezdzi wiec chcialbym dobra jakosc dzwieku bez zadnych wiekszych kombinacji.
Marcin
Opublikowano

Cześć,

Jedyną alternatywą bez większych przeróbek jest bardzo fajnie brzmiący zestaw niemieckiej firmy Audio System X-ion BMW E46.

Montowałem te zestawy kilka razy i zawsze klienci byli zadowoleni, przyjemny kick bass , mocna ale nie męcząca góra , no i spory zapas mocy.

Najlepsze efekty przy tym zestawie otrzymasz jak zamontujesz wzmacniacz -wystarczy już 75 watt RMS na stronę.

Jakby co służę pomocą w doborze, montażu i załatwieniu sprzętu w rozsądnych cenach, wszystko nowe z gwarancją - tylko na PW

Matias
Opublikowano

Witam.

Jeśli chodzi o przyzwoicie grający sprzęt to polecam zestawy odseparowane 16,5 cm do niewielkich przeróbek podczas montażu w drzwiach takich firm jak: DLS B6A - 16,5 cm, POWERBASS S-6C, HERTZ ESK 165. Słuchałem wszystkich modeli i wg mnie najlepiej wypadły głośniki DLS, choś mają najmniejszą moc.

Będziesz Musiał Wyprzedzać