Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzyc mi sie nie chce zeby ten temat nie byl jeszcze poruszany ale nie moge znalezc takiego watku. :oops:

Kupilem wlasnie e61 z 2008 i mam navi pro. Mieszkam w reichu wiec pokrycie siatki drog niby dobre ale mapa jest z 2008 wiec sie juz sporo pozmienialo i zaczyna mnie to irytowac.

Czy jest jakis spodob zeby uzyc inny soft do navi, czy jedyny sluszny soft to ten sam producent tyle ze nowsza wersja?? Juz pomijajac kwestie czy soft bylby oryginalny czy z torrentow.

Dealer oczywiscie twierdzi ze musze kupic nowa dvd bo auto wymaga jakistam kodow z plyty, i nawet odplatnie mi tego ograniczenia nie zdejmie. Moze jednak jest opcja wgrania innego firmware, albo jakis inny cwany sposob?

Opublikowano
Pierwsza rejestracja 27.10.2008 i wyswietlacz sklada sie z 2 czesci, wiec wychodzi na to ze mam jeszcze wersje CCC.
Opublikowano

Dzieki.

Rozumiem dobrze ze odpalenie niededykowanego softu (np AutoMapa lub inny) jest niemozliwe?

Opublikowano

Plyta nr2 sciagnela sie bardzo szybko (uwielbiam moje 100Mbps!). Samochod bez problemu wykryl nowa wersje. Myslalem ze bede musial czekac te 5min w aucie, ale moglem go wylaczyc, zamknac i pojsc do domu podczas gdy navi sie aktualizowalo.

Zarowno mapy jak i miejsca fotoradarow dzialaja. Od jutra zaczynam testowac czy faktycznie sa nowe ulice. :D

Jeszcze raz dzieki!