Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem jak dobrać się do "jeża" w E53 2003R?

Z góry dziękuje kolesia za odpowiedz typu "to już było, poszukaj sobie itp."

Szukałem i nie znalazłem dlatego napisałem posta.

Pozdrawiam

Opublikowano

na tych zdjęciach widzisz miejsca to co widać po zdjęciu schowka na rękawiczki u pasażera z przodu.

Jeż znajduje się w tym kwadracie na zdjęciach.

Opublikowano
Kolego nie zrzucaj schowka.Odpinaj tylko ten boczek i jak się dobrze tam wbijesz to go masz gada.Jak masz oryginała to będzie pewnie miał grubsze kolce ale nie koniecznie.W moim był oryginalny ale nie ze znaczkiem BMW tylko z naklejką.A co masz z nim za problem.Te jeże to w każdej buni siedzą chyba tak samo od strony pasażera przy nagrzewnicy.Nie wiem tylko czy taki łatwy dostęp jest w innych BMW żeby się dobrać do niego.W E46 np trzeba zrzucać schowek.
Opublikowano
Mam problem z nawiewem tzn. nawiew chodzi bardzo słabo i na regulacje reaguje tylko na początku a potem cisza, kiedyś gdzieś czytałem że to może być własnie ten jeż.Trudno jest zdemontować ten boczek?
Opublikowano
Nie kolego on jest na takie spinki - trzy sztuki ( wypinasz i po wszystkim ) wyjmujesz gada , wrzucasz nowego i zakres na panelu pracuje tak jak powinien ( bo za to właśnie jest odpowiedzialny ten jeż między innymi oczywiście ) no i cieplutko w aucie aż miło :D