Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mniałęm niesprawny sterownik abs dlatego kupiłem idny z tym samym numerem od 4.4 a ja mam 3.0i silnik.niemożna go teraz zakodować. czy to prawda ze niezawszę idzie zakodować sterownik jeżeli jest z idnej pojemności silnika??????????bmw 2001r 3.0benzyna i numer sterownika 0265950 004.pozdrawiam i dziekuję z góry za pomoc.
Opublikowano

Kazdy sterownik idzie zakodowac tylko musi byc ten sam numer sterownika,moze byc nawet z ropniaka.

Byle ten sam numer.Druga sprawa to program zalezy jaki masz i czy da sie nim takie zeczy robic.

Opublikowano
Kazdy sterownik idzie zakodowac tylko musi byc ten sam numer sterownika,moze byc nawet z ropniaka.

Byle ten sam numer.Druga sprawa to program zalezy jaki masz i czy da sie nim takie zeczy robic.

byłem u fachowca działał różnym sprzętem i nic. Sterownik żadnych innych błędów niema oprócz błędu z kodowaniem,numer starego sterownika i nowego ten sam.Jaka może być przyczyna????