Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na uruchomieniu auta, ktore na chwile jakby łapie po czym nic sie juz nie dzieje, nie mam zielonego pojecia co sie dzieje skoro przed samy zaparkowaniem go pod domem wszytko bylo oke. pompa paliwowa sprawna, a auto zaqchowuje sie jakby nie dostawalo benzyny, Ma ktos moze jakis pomysl ?

PS. przejzalem juz x stron na forum i nie znalazlem niczego co moglo by mnie naproadzic na moj problem.

Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc.

Opublikowano

Witam

Mam nadzieje,ze to nie twoj pierwszy samochod :P

Jak swiat swiatem niemozliwosc odpalenia silnika po wykluczeniu braku paliwa /calego ukladu zasilania w paliwo/ wiaze sie z zaplonem ,a w BMW jest pare dodatkow ,takich jak wtryskiwacz rozruchowy/nie wiem czy masz/,czujnik polozenia walu,przeplywomierz,wtryskiwacze plus inne duperele oraz szczelnosc ukladu dolotowego.Bardzo rzadki przypadek to komputer sterujacy i czujnik temperatury silnika.

Nie wiem czy mozna cos jeszczedodac?,bo nawet jak ma kiepskie sprezanie to i tak powinien odpalic.

poglowkuj

pozdrawiam

Opublikowano
Samochód pierwszy nie za to pierwsze bmw :8) takze poki co w pierwszej kolejnosci pozostaje spardwzic swiece dzieki za wskazowki i zainteresowanie ehh tak ciezko tu jakakolwiek pomoc odzyskac bez 3 cyfrowej liczby przy napisie "posty" :wink:
Opublikowano
Samochód pierwszy nie za to pierwsze bmw :8) takze poki co w pierwszej kolejnosci pozostaje spardwzic swiece dzieki za wskazowki i zainteresowanie ehh tak ciezko tu jakakolwiek pomoc odzyskac bez 3 cyfrowej liczby przy napisie "posty" :wink:

Chyba nie masz racji :nienie:

Koledzy odpowiadaja w miare mozliwosci czasowych i nie ma zadnych preferencji

pozdrawiam