Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwielbiam muzyke. A oryginal ktory mam u siebie (business z czarna galka i kaseta plus zmieniara) po prostu gra bardzo srednio jak na moje przyzwyczajenie z innego auta.

Czy ktos kto montuje audio zawodowo moglby doradzic czy:

1. Mozliwe jest zamontowanie tego ladniejszego, nowszego radia z szerokim wyswietlaczem i czy jest to tylko operacja kupic, podmienic, dziala. Czy po takiej podmianie musze cos majstrowac z komputerem (o nawigacje sie nie martwie bo mam super dodatkowa).

2. Czy ktos widzial cos takiego (lub ewentualnie moglby polecic cos podobnego) zeby bylo dobrej jakosci i ladnie pasowalo na zasadzie plug&play?

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230673009677&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:de#ht_23562wt_1396

3. Czy nasze glosniki w BMW maja standardowe wilkosci? Jaka to jest oryginalnie firma? Jest sens kupic cos lepszego i podminic, bedzie lepiej gadalo? Jesli tak to co kupowac?

4. Czy ktos blisko Berlina zajmuje sie tym zawodow? Poprosze na PW.

Dzieki i pozdro

PS: 528i touring - ile tam standardowo mamy glosnikow i jaka jest ich specyfikacja? Pozdro.

Definicja szalenstwa - robienie wciaz dokladnie tej samej rzeczy w dokladnie ten sam sposob oczekujac zupelnie innego ofektu.