Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

BMW E36 318i M43 1998r. sedan - jaką instalację gazową proponujecie? Oczywiście pod uwagę bierzemy tylko sekwencję.

Macie jakieś doświadczenia z tym związane? Interesuje mnie wyważone rozwiązanie pod względem jakości i ceny.

Proszę o komentarze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem kolego jak się będzie sprawowało w 1.8 ale u mnie jest Landi Lorenzo i spalanie:
Ja mam automacik z sekwencją Landi Lorenzo i można przyjąć że w mieście (korki) 16 litrów, średnio 12 litrów a na trasie można zrobić 10. W poniedziałek zrobiłem 1460 km i spaliła 135 litrów, a 150 nie schodziło. Tylko mądrze z gazem, powolne rozpędzanie i można nią bić rekordy.
Opublikowano
kolego najlepsza instalacja moze byc zpie.....na przez partacza tak samo jak z polskich instalek mozna duzo wyciagnac tylko trzeba wiedziec jak i robi sie to za naprawde rozsadne pieniadze KME STAG spokojnie daje rade nie warto przeplacac lepiej dobrze poszukac odpowiedniej osoby ktora wiecej robi niz mowi ja narazie jestem zadowolony . pozdrawiam