Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, przy ostatnim tankowaniu postanowiłem ze sprawdze spalanie, zalałem za 50 zł czyli 17,43 litra i samochod po 103 kilometrach stanął! to jakas masakra, chyba w mojej instalacji est cos nie tak no nie ? moze podpowiecie mi co sprawdzic albo co wyregluowac samemu bo aktualnie nie mam na mechanika... Dochodzi do tego jeszcze problem gaśniecia na luzie i na zimnym silniku, po rozgrzaniu jest ok, badz czasami zafalują obroty. Panowie pomózcie. Instalacja to landi renzo i to jedyne co o niej wiem, poprzednie samochody i reszta to przewaznie diesle takze nie mam zadnego doswiadczenia w lpg, a moze nie moja jazda wpływa na takie spalanie, ale staram sie nie przekraczac 3 tysiecy obrotów. prosze o jakies rady i pomoc, bo nie chce zeby gazownicy zrobili mnie w balona i naciagneli na 1000 zł, a tak naprawde bedzie głupia mała rzecz do roboty.