Skocz do zawartości

318d nie otwiera centralny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolegow mam problem nie otwiera mi sie centralny zamek z pilota lampka w aucie sie zapala a reakcji niema dodam ze z zamykaniem nie ma problemu wiec do auta moge wejsc tylko otwierajac kluczykiem i tu tezjes roznica czasem otwieraja sie tylko dzwi kierowcy a czasem wszystkie koledzy jezeli ktos mial taki przypadek to prosze o sugestie z gory dziekuje i pozdr :cool2: :cool2:
Opublikowano
ehh kolego zanim spłodzisz nowy wątek, proszę poszukaj na forum, przeważnie jest tak, że każdy nowy wątek ameryki nie odkrywa a twój w szczególności, poszukaj na forum haseł typu moduł komfortu i wszystko Ci się rozjaśni. Jest nawet manual naprawy. I zanim napiszesz poszukaj !!
Opublikowano
widzę kolega chciał zabłysnąć i odgrzał kotleta, nie ładnie kolego nabijać sobie postów :nienie: :D
Opublikowano
widzę kolega chciał zabłysnąć i odgrzał kotleta, nie ładnie kolego nabijać sobie postów :nienie: :D

niby poco mialbym to robic chcialem poprostu sie dowiedziec w czym tkwi problem wiec swoje uwagi zachowaj dla siebie nie musiales odpisywac a za info inych z gory dziekuje

Opublikowano
to może ja się dołącze do tematu. ostatnio uprano mi kluczyk. z początku nie dzialał wogóle ale wysuszyłem go zakodowałem od nowa i przynajmniej autko mi zapala ale nie działa zamykanie ani otwieranie. czy mogło się coś spalić na tej płytce? gdzie tam wogóle jest immo bo w starych typach to jest pestka a w nowym jej nie widze. jak to wyglada
Opublikowano

niby poco mialbym to robic chcialem poprostu sie dowiedziec w czym tkwi problem wiec swoje uwagi zachowaj dla siebie nie musiales odpisywac a za info inych z gory dziekuje

Krzysiek to nie do Ciebie tylko do kolegi co po mnie napisał za 3 dni, o to mi chodziło. Jakbym nie chciał Ci pomóc to bym się nie odzywał wcale i nie mówił Ci co jest zepsute, a Ty nie rozumiałeś widocznie co napisałem. Poza tym nie trzeba od razu chamsko reagować, ja do Ciebie tak nie pisałem i tego samego żądam od innych. pozdrawiam

Opublikowano

Krzysiek to nie do Ciebie tylko do kolegi co po mnie napisał za 3 dni, o to mi chodziło. Jakbym nie chciał Ci pomóc to bym się nie odzywał wcale i nie mówił Ci co jest zepsute, a Ty nie rozumiałeś widocznie co napisałem. Poza tym nie trzeba od razu chamsko reagować, ja do Ciebie tak nie pisałem i tego samego żądam od innych. pozdrawiam

zle zrozumialem :mad2: przepraszam :oops: :oops: :duh: pozdrawiam