Skocz do zawartości

330d osłona na żarówkę podświetlania tablicy rejestracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka wszystkim

od razu sorki za trywialny post ( nie padło mi turbo ani nic poważnego tylko pierdółka ale mnie to denerwuje i od razu chce to zrobić kupić wymienić itp) , szukałem w google itp ale chyba to źle nazywam bo nie mogę znaleźć

zamykałem klapę tylną (mam sedana) i odpadł mi plastik zabezpieczający żarówkę ,

http://imageshack.us/photo/my-images/545/osona.jpg/ ,

zaczepy są połamane , na super glu nie ma sensu bo pewnie odpadnie zaraz , żarówka jak się przyjrzałem była mocno skorodowana i nie chce zbyt długo jeździć bez tej osłony bo mi zaraz padnie podświetlenie tablicy

chciałem znaleźć w internecie ile to mniej więcej kosztuje zanim się wybiorę do ASO :))

Opublikowano
Miałem ten sam problem jeździłem bez jednego klosza prawie rok aż tu nagle pojawił się taki na alldrogo: http://allegro.pl/klosz-lampy-tablicy-bmw-3-e46-oryginal-i1852197430.html zamówiłem, ale jeszcze nie przyszedł.

wielkie dzięki zamówiłem 2szt od razu :) skoro 1 odpadło to pewnie niedługo i 2 odpadnie , jak Emblemat BMW - no nic nie jest wieczne

jeszcze raz dzięki , rok jeździłeś i ci nie skorodowało :) to widzę że trochę panikuje , ale żarówka moja była mocno skorodowana i do tego idzie zima :)

Opublikowano

wielkie dzięki zamówiłem 2szt od razu :) skoro 1 odpadło to pewnie niedługo i 2 odpadnie , jak Emblemat BMW - no nic nie jest wieczne

jeszcze raz dzięki , rok jeździłeś i ci nie skorodowało :) to widzę że trochę panikuje , ale żarówka moja była mocno skorodowana i do tego idzie zima :)

Moja odpadła bo tylko źle wcisnąłem jak czyściłem żarówki, przez ten czas o dziwo nie skorodowała bardziej niż wcześniej jak klosz miałem, pod listwą dobrze musi być schowana przed deszczem.