Skocz do zawartości

lakierowanie drzwi(nowy lakier) a stary...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.musze pomalowac drzwi w kolorze samochodu bo maja lekko inny odcien.i moje pytanie jest takie czy jak oddam do lakierowania to czy po tym zabiegu bedzie widac roznice miedzy drzwiami a np.nadkolem czy maska?moze pytanie banalne ale nie znam sie w tych sprawach.chodzi o to czy lakiernik tak polakieruje drzwi ze nie bedzie roznicy widac z pozostala karoseria.

Moje Coupe------------------> http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=160279

Potrzebujesz nowych części ? Dobrych znanych marek ?lub tańszych zamienników? pisz na pw.

Opublikowano
jezeli lakiernik,ktory bedzie to lakierowal nadal polakieruje na kreche,to jest szansa 20 procent ze mu sie uda dobrac kolor idealnie :mrgreen:
Opublikowano
kolega pieczek dobrze mowi trzeba cieniowac zeby nie bylo roznicy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
no ok a czy to sa dodatkowe koszta ? czy mi to zrobi w cenie lakierowania.aha i ile moze kosztowac polakierowanie calych drzwi??

Moje Coupe------------------> http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=160279

Potrzebujesz nowych części ? Dobrych znanych marek ?lub tańszych zamienników? pisz na pw.

Opublikowano

Kiedyś pytałem o lakierowanie drzwi w e36 coupe, lakiernik stwierdził 700 zł, gdyż trzabyło puścić cień na nadkolu tylnim i błotniku z przodu.

Jak dobrze dobiorą kolor myślę że polakierować element można i nie powinno się tak rzucać w oczy. :8)

Opublikowano
koszta napewno wzrosna tak jak ci kolega napisal ale mosisz wiedziec ze stary lakier zawsze bedzie sie roznil mosze masz kogos kto ci policzy zejscie za pol elementu no bo jesli bedzie liczyl normalnie no to tak kolo 700 800 zl taki interes