Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panów

Noszę się z zamiarem wymiany bębnów i szczęk w mojej Betsi - i tu się rodzi moje pytanie czy warto zakładać ten zestaw hamulców tylnych

http://moto.allegro.pl/bebny-szczeki-hamulcowe-bmw-3-e36-tyl-228mm-bs-1-i1858540701.html

Dzwoniłem do tego sprzedawcy gdyż chciałem się dowiedzieć jakiej firmy jest ten zestaw - bo coś mi to logo ATE na zdjęciach z allegro nie pasowało (po prostu za same bębny ATE trzeba dać więcej niż cały ten zestaw kosztuje). Sprzedawca z którym rozmawiałem - powiedział mi tylko, że są to bębny i szczęki produkowane w UE, po czy się rozłączył :shock:

Czy któryś z was forumowiczów miał lub ma zamontowany ten komplet u siebie - jeśli tak bardzo proszę o podzielenie się opinią na ich temat- jaka to firma , czy warto to kupić itp.

Z góry dziękuję za wszelkie pomocne info :)

Pozdrawiam

masqo
Opublikowano
Mam sklep motoryzacyjny i powiem Ci że naprawde jest to okaz. Ja do swojej płaciłem po 100 zł za jeden bęben firmy BOSCH i okładziny bosch 120zł!!! Moim zdaniem lepiej dopłacić 100 zł i mieć naprawde dobry zestaw. podejrzewam że w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym kupisz już taki zestaw dobrej firmy za 300 zł.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<