Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Bede sie znów powtzarzał ale dzis zakupiłem lusterko fotochromiczne od BMW 750i i kabel sie ciagną do tylnej szyby a u mnie pod pokrywa szyberdacchu jest kostka do lusterka a w 750i nie było tej kostki wie ktos jak mozna to podłonczyc ?

Pozdrawiam

Opublikowano

kolego a napisz jakie masz to lusterko czy masz to przed fl czyli to z kostka lub kabelkami w ilości 3szt. i z suwakiem ( jest ono mechanicznie sterowane- automatycznie się opuszcza) czy masz to po lifcie z fotokomórką w szkle , co się automatycznie zaciemnia tu masz przykład http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/20/24/61/1820246183 to starsze jest u góry a to po lifie na dole. W e32 we szystkich po lifcie były kostki podpięte pod lusterko nawet jak było nie fotochromowe ( w lusterku jest czujnik podczerwieni do sterowania pilotem centralnego) W przedliftach nie jestem pewien co było pod szyberdachem. Aby lusterko przedliftowe zadziałało potrzeba: masa , plus po zapłonie, plus po wbiciu wstecznego.

Jeszcze jest jedna opcja że masz zwykłe lusterko po fl czyli takie jak to na dole, wystaje z niego kostka ale nie ma diody w szkle w rogu ( często sprzedają takie lusterka na allegro jako fotochromy bo wystają z nich kabelki i wydaje się wszystim że są w prądzie a tak nie jest )

Napisz jakie masz z w/w lusterko oraz jaka masz kostkę w aucie ilu pinową 10 czy 3 piny a pomoge ci jak to masz podłączyć.

E32 740i shadowline 93 http://bibainfo.pl/pub/91/193/208/103/2011/07/29/222713/7346/sygnatura.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam, chciałem żałożyc lusterko fotochromatyczne z suwakiem , do e32 750i . Moja 750 nie ma szyberdachu i mam pytanie gdzie znajduje się kostka ?Auto jest przed liftem 1991.