Skocz do zawartości

[e23] zmiana silnika z 3.2 na 3.5 L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, sprawdziłem ostatnio ciśnienie na tłokach w moim aucie i okazało się że jest nie za wesoło, między czasie trafiła mi się ładna e23 z tylko z silnikiem 3.5L w skórach z elektryczną kanapą itp, ale bez prawa do rejestracji, po dobrych pieniądzach. Więc ją zakupiłem sprawdziłem ciśnienie i jest super. Moje pytanie czy dużo problemów z założeniem silnika 3.5 litrowego, czy instalacja elektryczna będzie pasowała ? czy komputer który jest do sterowania silnika trzabą przekładać? u mnie w aucie jest skrzynia manualna a w nowym automatyczna czy podejdzie silnik do manuala, a może przekładać automat i czy dużo z tym problemów? Z góry dziękuję za pomoc

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kanał na YouTube

https://youtube.com/channel/UCxH2eXFg5Y0BJLJyWR5G0pQ