Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce nabyć Betkę e36 z silnikiem 2.8 i mam pytanie, bo wcześniej miałem coupe 325i i muszę powiedzieć ze jak kiedyś wsiadłem do sedana 325i to zupełnie inne auto, materiały deski rozdzielczej, itd. zupełnie inne, plastikowe wszystko. I mam pytanie jak wygląda to w przypadku e36 328i czy różni się czymś od coupe/cabrio? materiałami wnętrza czy też częściami, zawieszeniem itd itd?

I jak to wygląda z osiągami? Ile e36 sedan pali i jakie ma osiągi?

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

chyba nie o to mi chodziło :) chodzi mi czy e36 sedan różni się od coupe/kabrio materiałami i częściami (wytrzymałością ich) coupe to sportowe auto sedan raczej nie.

bo napotkałem się mając coupe na sedana który miał zupełnie innych materiałów deskę rozdzielczą, i w ogóle środek, bardziej tak plastikiem wszystko zalatywało

Opublikowano

to, jakie materiały zostały użyte we wnętrzu zależy najczęściej od tego, co sobie klient w salonie zamówił te 15 czy 20 lat temu. e36 z silnikiem 2.8 posiadają stosunkowo bogate wyposażenie, ale to nie jest jakaś żelazna reguła, że skoro to 328, to zaraz muszą być drewna individual, sportsitze w alcantarze, itp.

czy to coupe, czy sedan, czy touring, nie jest absolutnie żadnym wyznacznikiem użytych materiałów :lol:

e36 sedan pali co do kropelki tyle samo, co touring i coupe - pod warunkiem, że posiada taki sam silnik (+ jego kondycja), skrzynię biegów, kierowcę oraz warunki do jazdy.

osiągi powinny być bardzo dobre : ) przy nastoletnich samochodach - co jak sądzę, nie jest tajemnicą - zależne od stanu technicznego.